Mi Kim Chi

Miért választják a magyar háziasszonyok is az instant tésztás leveseket?

A magyar háziasszonyok is egyre jobban kedvelik a kényelmi termékeket. Ennek egyik oka, hogy a mai felgyorsult világunkban szinte semmire sem jut elég idő: futnak a munkahelyre, az óvodába vagy iskolába a gyerekekért, futnak bevásárolni. Egyre kevesebb idejük jut az otthoni teendőkre, a mindennapos főzésre. Mindemellett az igény arra, hogy változatos, laktató és finom ételek kerüljenek az asztalra, változatlan. A nagy rohanásban pedig jó, ha egy kis segítséget kapunk arra a kérdésünkre, hogy mi legyen a vacsora? Az instant tésztás levesek épp ezt az elvárást elégítik ki: változatos ízvilágúak, gyorsan elkészülnek, és nagyon finomak.

Miért a MI KIM CHI?

Miből áll a MI KIM CHI Instant tésztás leves?

A termék instant tésztát és 4 tasak ízesítőt tartalmaz. A tasakokban ízesítő szósz, levespor, fűszerolaj és szárított zöldségek van. A tészta különleges jellegének és ízének alapja az eredeti vietnámi instant tészta, amely korábban nem volt jelen a magyar piacon.

A MI KIM CHI Instant tésztás leves hat különböző ízben kapható:

Egytálétel távol-keleti stílusban

Ma a magyar boltok polcain is egyre több instant tésztás levest találni. Mi azokra a fogyasztókra is gondoltunk, akik a praktikusság és a kedvező vételár mellett a különleges ízeket is kedvelik. Így a MI KIM CHI levesek választékát úgy alakítottuk ki, hogy az egzotikus ízek kedvelői is kedvükre válogathassanak kínálatunkból. Az ínycsiklandozó tészta mellé távol- keleti fűszereket is csempésztünk. Az ízesítést pedig mindenki saját szájíze szerint végezheti: annyi fűszert tesz a levesbe az előre csomagolt kis zacskókból, amennyi épp a kedvére való.

Hogyan kell elkészíteni?

Elkészítése mindösszesen pár percet vesz igénybe, a végeredmény pedig egy nagy tál laktató, finom, meleg étel. A fűszeres zacskók tartalmával együtt tegye a tésztát kb. 4 dl forró vízbe, fedje le. 3 perc múlva fogyasztható.